WALKING ON CIRCUS, A-WALK-THROUGH-KERSTCIRCUS

WALKING ON CIRCUS, A-WALK-THROUGH-KERSTCIRCUS

Wegens succes terug in de Beurs van Berlage!

Ontdek hét Walk-Through-Kerstcircus van circustheatergezelschap Boost in hartje Amsterdam. Prachtig ontworpen, modern en spectaculair. Wandel langs de adembenemende performances in de betoverende Beurs van Berlage.

Walking on Circus speelt 26 t/m 30 december elke dag doorlopend in tijdslots. Aanvang ieder half uur. Volg Coronaproof in kleine groepjes gedurende een uur een circusroute door de grote zalen van het beursgebouw. Language no problem en (rolstoel)toegankelijk voor iedereen van 4 tot en met 104 jaar.

 

Een must-see en top-kerstvakantie-uitje voor het hele gezin! 

€12,50 kinderen 4 t/m 12 jaar

€18,50 jongeren 13 t/m 29 jaar

€24,50 volwassenen 30 t/m 104 jaar

KOOP HIER TICKETS


Boost
 Producties staat bekend om haar prachtig beeldend circustheater. Onder de artistieke leiding van Lennie Visser maakt Boost vernieuwende circusvoorstellingen waarin ingenieuze toneelbeelden, een speelse bewegingstaal en muzikale elementen met elkaar worden verbonden. Beeldend, fysiek, associatief en uitdagend circustheater, een lust voor het oog én voor het brein.

 

De pers over Walking on Circus

“Het Nederlandse gezelschap Boost gaat duidelijk een stapje verder in de zoektocht naar nieuwe circusvormen”

“De creaties van Engel (ontwerper toneelbeelden) zijn stuk voor stuk schitterende kunstwerken die een plekje in het Stedelijk Museum verdienen.”

“Zijn de eerste drie acts van Walking on Circus vooral gericht op solokracht en conflicten, het slotakkoord van de drie danseressen is gebaseerd op harmonie en zorgvuldig samenspel. De spanning zit hier in de souplesse en detail van de bewegingen en de verrassende transformatie van de boomstam.”

“Een van de zinnen van het kwatrijnengedicht van Albert Verwey dat door het hele beursgebouw slingert luidt: ‘Hier gaat voor elk die ‘t wenscht de wereld open.’ De zin slaat weliswaar op een-telegraafkantoordecoratie in het voormalige beursgebouw, maar is zeker ook van toepassing op deze verfijnde circustheatervoorstelling”

 

Bezoek HIER de Beurs van Berlage

Bekijk HIER de trailer 

 

Credits

Artistiek team: Lennie Visser, Vincent van den Elshout, Corien Baart Toneelbeelden: Jelle Engel Kostuumvormgeving: Jelle Engel, Susann Rittermann Muziekcompositie: Bauke Moerman
Spelers: Aurélie Tercier, Belle Hannah Kok, Carina Klingsell, Erin Burley, Fenja Barteldres, Kamee Frieling, Manuel Paolini, Melinda Meijs, Raywearth Cardoze, Richandell Martis, Ronja Breuk, Sander Boschma, Stella Garbe Huedo, Yannick Greweldinger, Ytha Fonk
Fotografie: Roos de Bolster Film: Marieke Rodenburg, philming.nl
Producent: Boost Producties Co-producent: Beurs van Berlage

Walking-on-Circus is mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten en Janivo