Walking on Circus

WALKING ON CIRCUS
door Boost Producties in de Beurs van Berlage

Van 3 tot en met 6 juni 2021 presenteert Boost Producties een walk-through-circus in de Beurs van Berlage. Klein, groot, groter, grootst: het publiek ziet vier verschillende performances in vier verschillende zalen van de Beurs van Berlage. Walking on Circus is het leukste uitje voor het hele gezin. Een must-see voor iedereen en geheel Corona-proof. De ticketprijs is € 20,50 regulier en € 14,50 kinderen (4 t/m 12 jr) 

Gedurende de gehele dag speelt de voorstelling doorlopend en heeft iedere 15 minuten aanvang. In een uur volg je een route door de Beurs van Berlage, van de ene circusperformance naar de volgende. De skills van de artiesten zorgen voor adembenemende trucs. Hoog in de lucht aan één arm blijven hangen als om je heen de palen omvallen, balanceren op een randje als het decor omklapt en het vouwen van een lichaam tot het in een minuscuul vakje past.
 Deze pop-up experience is een nieuwe weg om los te komen uit het ontstane isolement. Boost laat met deze interactieve circusvoorstelling het publiek ervaren wat er nu juist wel kan en gaat nog een stap verder: het kan niet zonder het publiek, jullie aanwezigheid is de motor.

Boost Producties
Boost is een Nederlands gezelschap in het genre Nieuw Circus en maakt associatief beeldende circustheatervoorstellingen. Stichting Boost Producties heeft sinds de oprichting in 2015 vijf theatervoorstellingen voor de kleine- en middenzaal geproduceerd en uitgevoerd, waaronder één coproductie. Boost is beeldend, acrobatisch, theater en is met deze signatuur onderscheidend in het Nederlandse theaterveld.

Credits
Artistiek team: Lennie Visser, Vincent van den Elshout, Corien Baart
Performance: 20 circusartiesten, dansers en bewegingsacteurs
Toneelbeelden en kostuumontwerp: Jelle Engel
Muziekcompositie: Bauke Moerman
Fotografie: Roos de Bolster
Film: Marieke Rodenburg philming.nl
Producent: boostproducties.nl
Co-producent: beursvanberlage.nl
Ticketverkoop: ticketmaster.nl

Walking-on-Circus is mede mogelijk gemaakt door het Kickstart Cultuurfonds, Fonds21 en het NORMA Coronafonds