Acrobatische circusperformance over veerkracht en vertrouwen Pie in the Sky 2019/2020

Drie oersterke acrobaten zoeken de grenzen op van wapperende en met lucht volstromende objecten. Deze groeiende omgeving is de speelruimte van een muzikant, die aanvullende kracht in het schouwspel blaast met ventilatoren, luchtbuizen en ventielen.

Op zoek naar nieuwe verhoudingen tussen mens, materiaal en muziek, worden de spelers telkens weer uitgedaagd de meest inventieve oplossingen te verzinnen en zo de zwaartekracht te tarten.
Weten de acrobaten zich een weg te banen door deze bijzondere wereld, of blijkt dat te mooi om waar te zijn? Aan hun halsbrekende toeren en het muzikale offensief zal het zeker niet liggen.

Pie in the Sky is een indrukwekkend acrobatisch beeldverhaal vol adembenemende trucs waarin het draait om veerkracht en vertrouwen; vertrouwen in jezelf, vertrouwen in elkaar en vertrouwen in je omgeving die geen moment hetzelfde is.

 

Informatie:

www.allesvoordekunsten.nl

www.xlp.be

INITIATIEF BOOST PRODUCTIES REGIE LENNIE VISSER BEWEGINGSADVIES HANS TUERLINGS MUZIEKCOMPOSITIE JONATHAN BONNY VORMGEVING TONEELBEELD JELLE ENGEL SPELERS MARIEKE THIJSSEN, WILKO SCHÜTZ, DAVID MUPANDA, REGGY VAN BAKEL IMPRESARIAAT NL ALLES VOOR DE KUNSTEN IMPRESARIAAT BE XL & LAPINNE