INTERESTING MISTAKES 2021/2022

Met meterslange bamboes bouwen twee mensen een verticale droomwereld. Een uitdagend spel ontstaat waarin grenzen worden opgezocht. Het is zoeken naar houvast als de twee, vanuit een grote berg palen nieuwe constructies beklimmen. Ze willen de hoogte in en dromen ervan te vliegen. In hun enthousiasme, met hun hoofd in de wolken vergeten zij dat vliegen ook vallen kan betekenen. Maar in onvoorziene creaties schuilen spannende, nieuwe mogelijkheden..

“Boost Producties staat bekend om haar prachtig beeldend circustheater en ‘Interesting Mistakes’ is daar geen uitzondering op. Deze voorstelling is wederom een lust voor het oog én het brein.” Festival Circolo

Zie HIER de trailer

Regie – Lennie Visser
Acrobaten – Carina Klingsell, Richandell Martis, Cecilia Rosso,
Regie- en dramaturgieadvies – Vincent van den Elshout, Corien Baart, Yannick Greweldinger
Zang – Stephanie Pan
Muziekcompositie – Jonathan Bonny
Toneelbeeld – Jelle Engel
Kostuum – Susann Rittermann
Lichtontwerp – Jasper Nijholt
Theatertechniek – Wolf Lennarts
Fotografie  – Roos de Bolster
Film – VisualSusana
Grafisch ontwerp – De Nieuwe Collectie
Marketing – Florentine Verheijden
Met dank aan – BeBamboo België

 

Speelperiode – najaar 2021 (première), voorjaar 2022 t/m zomer (festivals) 2022
Genre – circustheater
Zaaltype – Buiten op locatie. Loods of vergelijkbaar met beheersbaar binnenklimaat. Theaterzaal
Duur – 60 minuten
Afmetingen – 10 x 10 x 7 (breedte, diepte, hoogte)
Educatie – mogelijk
Extra – nagesprek/ inleiding mogelijk
Info en boekingen NL – boostproducties
Info en boekingen BE – Theaterbureau XLP / info@xlp.be

 

Boost Producties is opgericht door theatermaker Lennie Visser en maakt voorstellingen op locatie, in theaters en voor festivals. Voorstellingen die gaan over hoe je je als individu verhoudt tot de ander en tot de veranderende wereld om je heen. Circus in samenwerking met andere (kunst)disciplines zijn hierin de weg om eigenzinnig te zijn. De voorstellingen van Boost Producties zijn beeldend, acrobatisch en adembenemend. Lennie Visser maakte de afgelopen jaren (locatie)voorstellingen voor het theatercircuit, Oerol, Leeuwarden Culturele Hoofdstad en, voor de voordeur op de stoep! Haar innovatieve circus is zowel vernieuwend als uniek en toegankelijk voor iedereen.

 

Eerder waren met veel succes de voorstellingen Man met Hoed (2016) Vita (2017-2018), Finestra Aperta (2018) en Pie in the Sky (2019-2020) te zien in theaters door heel Nederland en in België. Tijdens de Corona-periode maakte Lennie Webbing Dress (2021) waarmee zij reageert op de Corona crisis en jong en oud verrast met een spannend spel van afstand en nabijheid en de humor van vastzitten. En, in unieke samenwerking met de Beurs van Berlage, produceerde Boost: Walking on Circus, een-walk-through-circus.

Boost ontvangt voor de beleidsperiode 2021-2024 een meerjarensubsidie van Fonds Podiumkunsten