Koop een tijdslot voor een ander

.

KOOP EEN TIJDSLOT VOOR EEN ANDER

Samen met de Beurs van Berlage presenteren we 27 en 28 december Walking-On-Circus, een walk through circus in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Walking-on-Circus is een bewegingstentoonstelling over de groei van individualiteit naar collectiviteit, waar het ego ontwikkeld wordt en uiteindelijk ingezet gaat worden voor de ander.

Walking-On-Circus
Walking-on-Circus komt voort uit de wens van verbinding zoeken en kunst zichtbaar houden in tijden van afstand. We creëren dit door een circus-route te organiseren waarin doorstroom en de 1,5-meter-maatschappij is gegarandeerd. Over dit unieke kerstcircus wordt Walking-on-Circus-de-film gemaakt.

Koop een tijdslot voor een ander
In deze tijd moeten we elkaar helpen. Daaruit is het idee ontstaan om bedrijven en organisaties een tijdslot te laten kopen voor maatschappelijke instellingen. Maatschappelijke instellingen volgen met een kleine groep verslaggevers van bijvoorbeeld kinderen, ouderen, vluchtelingen en cliënten de circus-route en interviewen de artiesten namens hun instelling. Bedrijven kunnen zelf een maatschappelijke instelling kiezen of een keuze te maken uit een lijst met instellingen die wij verzameld hebben. In de credits van Walking-on-Circus-de-film, worden alle bedrijven en organisaties die een tijdslot hebben gekocht voor een ander, met naam vernoemd.

Een tijdslot, een kerst-kado voor de ander, kost € 395,- excl. 9%BTW

Wilt u een instelling, een persoon, een gezin, vriendengroep, iemand die het ontzettend nodig heeft een onvergetelijke ervaring bezorgen? Stuur een e-mail naar walkingoncircus@boostproducties.nl voor alle mogelijkheden en meer informatie.

U kunt hier een lijst met maatschappelijke instellingen bekijken.

.

Credits

  • Artistiek team: Lennie Visser, Vincent van den Elshout
  • Toneelbeelden en kostuumvormgeving: Jelle Engel
  • Muziekcompositie: Bauke Moerman
  • Spelers: Bastien Alvarez, Belle Hannah Kok, Carina Klingsell, Carl Courtney, Cecilia Rosso, Dries Vanwalle, Elena Damasio, Fleur Roks, Jilviën Oosterwolde, Jonas Alich, Kamee Frieling, Lisa Chudalla, Liza van Brakel, Manuel Paolini, Melinda Meijs, Moritz Salger, Nynke van Rijn, Raywearth C’art, Saana Tolonen, Sam Verhaeren
  • Theatertechniek: Job Woudstra
  • Producent: Boost Producties
  • Co-producent: Beurs van Berlage
  • Marketing en publiciteit: Juliska Retra

Walking-on Circus is mede mogelijk gemaakt door het KICKSTART CULTUURFONDS, FONDS21 en het NORMA corona fonds.